• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Geconcentreerde Thetford vloeistoffen

Een geconcentreerde toiletvloeistof is een logische ontwikkeling. Deze geconcentreerde producten zijn lichter in gewicht en besparen ruimte. Gewicht en ruimte zijn al jarenlang een relevant thema bij kampeerders. Waarom ziet u steeds meer geconcentreerde producten op de markt? Lees de voordelen in de blog.

(Leestijd: 3 min)

Lees meer
Verbreding assortiment Wash & Clean

Het Wash & Clean assortiment wordt uitgebreid met 4 wasborstels, een handborstel, een spons en een washandschoen. Ook moeilijk bereikbare plekken maakt u gemakkelijk schoon, en dat zonder beschadigingen!

Bekijk het aanbod

Klik hier
Gimeg steunt onderzoek naar kanker

Gimeg is bedrijfspartner geworden van het St. Antonius Onderzoeksfonds. Daar zijn we trots op! Dagelijks werkt het ziekenhuis aan innovaties om kanker steeds beter te behandelen. Lees hier meer over dit initiatief.

(Leestijd: 2 min)

Lees meer

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden