• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Duurzaam kamperen, een grote trend

Wel 9 op de 10 Nederlanders vindt het milieu belangrijk. Ze zijn bewust bezig met een duurzame levensstijl en dat uit zich ook tijdens de vakantie. Natuurterreinen en eco-campings worden drukbezocht en kampeerders zijn op zoek naar duurzame producten. Wij helpen hen hier graag mee!

(Leestijd: 3 min)

Lees meer
Alles voor de festivalcamping

Elke zomer bezoeken duizenden muziekliefhebbers de festivalcamping. De huidige generatie festivalgangers geeft om duurzaamheid en kiest daarom steeds meer voor kampeerartikelen van kwaliteit. Benieuwd welke producten u hen kunt aanraden? Lees het in onze blog.

(Leestijd: 3 min)

lees meer
Relax met de Travellife Ancona Serie

De Travellife Ancona stoelen zijn ontworpen voor kampeerders die volledig willen ontspannen op de camping. Voor extra comfort zijn deze stoelen te combineren met de Ancona Viskruk of Voetenbank. Lees alles over de Ancona Serie in de blog.

(Leestijd: 3 min)

Lees meer

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1Aan het laden
Aan het laden