• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Aanpassingen orderregelreferentie

Vanaf heden is het mogelijk om een referentie per orderregel toe te voegen. Deze referenties zijn zichtbaar op de pakbon. Handig voor verzamelorders die bestemd zijn voor meerdere klanten. We leggen u kort de verbeteringen uit.

(Leestijd: 1 min)

Lees meer
Geconcentreerde Thetford vloeistoffen

Een geconcentreerde toiletvloeistof is een logische ontwikkeling. Deze geconcentreerde producten zijn lichter in gewicht en besparen ruimte. Gewicht en ruimte zijn al jarenlang een relevant thema bij kampeerders. Waarom ziet u steeds meer geconcentreerde producten op de markt? Lees de voordelen in de blog.

(Leestijd: 3 min)

lees meer
Verbreding assortiment Wash & Clean

Het Wash & Clean assortiment wordt uitgebreid met 4 wasborstels, een handborstel, een spons en een washandschoen. Ook moeilijk bereikbare plekken maakt u gemakkelijk schoon, en dat zonder beschadigingen!

Bekijk het aanbod

Klik hier

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden