Gimeg steunt onderzoek naar kanker

maandag 6 mei 2019
Leestijd 2 minuten: Dagelijks zorgen wij er bij Gimeg voor dat mensen heerlijk zorgeloos kunnen genieten van kampeervakanties en dagjes uit in de buitenlucht. Helaas is zorgeloos genieten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Te veel mensen strijden iedere dag opnieuw tegen een ziekte die hun lichaam uitput: kanker. Wij willen hen ondersteunen in deze strijd. Daarom zijn wij vaste partner geworden van het St. Antonius Onderzoeksfonds!

 DELEN | LEES MEER


Strijd tegen kanker

Wel 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt ooit kanker. Bijna iedereen krijgt op een punt in zijn of haar leven dus direct of indirect met deze vreselijke ziekte te maken. Ook bij Gimeg zijn we bekend met het verdriet en de pijn die kanker met zich meebrengt. Daarom hebben wij ontzettend veel bewondering voor instanties die zich inzetten voor wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte. Een van de grootste behandelaars van kanker vinden we hier in onze eigen regio. Het St. Antonius Ziekenhuis met vestigingen in Nieuwegein, Utrecht en Woerden behandelt jaarlijks ruim 3000 patiënten. Hierdoor hebben zij veel kennis en ervaring op het gebied van vrijwel alle vormen van de ziekte. Het ziekenhuis doet veel onderzoek naar de verschillende vormen en stadia van kanker. Omdat dit toegepast onderzoek is, is het resultaat en de impact op de levens van de patiënten direct zichtbaar.  

Gimeg en het St. Antonius Onderzoeksfonds

Het onderzoek naar kanker dat het St. Antonius Ziekenhuis uitvoert is van levensbelang. Om dit mogelijk te maken is het St. Antonius Onderzoeksfonds opgericht. Vol trots kunnen wij vertellen dat wij bedrijfsvriend zijn geworden van dit fonds. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om op een positieve manier bij te dragen aan de wereld om ons heen. Door dit fonds financieel te ondersteunen kiezen wij ervoor om bij te dragen aan een doel waar wij ons persoonlijk bij betrokken voelen. Mede dankzij onze steun maken we innovaties mogelijk om patiënten beter te behandelen. Samen zorgen we ervoor dat het St. Antonius Ziekenhuis de kwaliteit van leven van steeds meer mensen kan verbeteren, zodat ook zij weer zorgeloos kunnen genieten.  

Samen maken we de zorg nog beter

We steunen niet alleen het St. Antonius Onderzoeksfonds met een jaarlijkse bijdrage, maar willen het fonds ook steunen met creatieve acties. Wilt u ook bijdragen of heeft u een idee om samen geld op te halen om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken? Laat het ons weten! Samen maken we de zorg nog beter.

 Image title
Aan het laden
Aan het laden