Levering van lengtevrachten

donderdag 28 maart 2019
Leestijd 1 minuut: Wij willen u graag nog beter van dienst zijn. Daarom gaan we onze luifels (en overige lengtevrachten) bij u bezorgen met speciaal hiervoor ingericht vervoer. Om dit praktisch mogelijk te maken, zullen we dit doen op vaste leverdagen. In deze blog kunt u lezen wanneer uw vaste leverdag wordt.

 DELEN | LEES MEER


Wanneer leveren we de lengtevrachten bij u?

Op de onderstaande kaart van Nederland hebben we een indeling gemaakt op basis van uw postcode. Hiermee zal de dienstverlening en kwaliteit van levering verbeteren en kunt u met bestellen rekening houden met deze vaste leverdag. Omdat wij de luifels altijd franco zullen leveren, profiteert u extra van deze vaste leverdagen. U ontvangt de luifels dus zonder extra verzendkosten met een verbeterde leverkwaliteit! Mocht u om een specifieke reden toch een lengte geleverd willen krijgen buiten deze route, dan zijn we genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen.
Image title

Wilt u op de dag voor aanlevering nog een lengteproduct toevoegen aan uw zending? Dan verzoeken wij u om dit telefonisch door te geven aan onze verkoop binnendienst. Afhankelijk van het tijdstip zullen wij ons uiterste best doen om deze kosteloos aan de route toe te voegen.

Wij gaan ervan uit hiermee de kwaliteit van de leveringen verder te verbeteren! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst.
Aan het laden
Aan het laden