Travellife Barletta Serie

woensdag 23 januari 2019
Image title
Leestijd 3 minuten: Na het introduceren en doorontwikkelen van de Travellife Barletta stoel kan gezegd worden dat deze is uitgegroeid tot een mooie, praktische en degelijke kampeerstoel. Het ijzersterke en unieke Travellife frame samen met de comfortabele, sneldrogende bekleding van Airmesh, maken de Barletta tot een bewezen perfecte kampeerstoel. Voortbordurend op het succes van de Barletta, zal de Barletta dit jaar worden getransformeerd van stoel naar complete serie, met een ruime keuze aan modellen, zodat er voor ieder wat wils is. De Barletta serie zal bestaan uit een hoogwaardige meubilair lijn met innovaties, noviteiten en de kwaliteit zoals u die van de Barletta gewend bent. Alle modellen zijn in 3 kleuren te verkrijgen; zwart, grijs en blauw. Graag zetten we voor u op een rij welke producten in deze Travellife Barletta serie te vinden zullen zijn.


 DELEN | LEES MEER


TRAVELLIFE BARLETTA COMFORT

Het eerste product in de serie is de Travellife Barletta Comfort. Deze stoel is de Barletta kampeerstoel zoals we hem kennen, maar dan nog verder geoptimaliseerd. De Barletta Comfort geeft ons het zitcomfort dat we van de Barletta kampeerstoel gewend waren, doordat zij uitgevoerd is in Airmesh, een draagkracht heeft van 120 kg en beschikt over een rugleuning in zeven standen verstelbaar. Het verschil met de oude vertrouwde Barletta kampeerstoel is dat het dekje van het zitvlak van de Barletta Comfort aan de voorkant is omgestikt. Dit zorgt voor nog meer zitcomfort, doordat er geen randje meer tegen het bovenbeen of knieholte voelbaar is. Dit maakt de Travellife Barletta Comfort een echte topper.

TRAVELLIFE BARLETTA COMFORT PLUS

Voorheen had Travellife de Barletta XL. Na veel feedback en tips van alle dealers heeft de stoel een upgrade gekregen. Niet alleen is de draagkracht groter geworden, deze is nu 160 kg, maar ook het zitvlak is met twee centimeter verbreed en met drie centimeter verlengd. De stoel heeft door de metamorfose ook een nieuwe naam gekregen, namelijk de Barletta Comfort Plus. Deze vernieuwde stoel heeft ten opzichte van de Barletta Comfort een 5 centimeter hogere rugleuning, 2 cm hogere armleuningen en een 2cm breder en 3cm langer zitvlak. Dit is speciaal voor de lange mens. Deze unieke stoel biedt mensen langer dan 1,80 m de perfecte aansluiting voor optimaal zitcomfort!

TRAVELLIFE BARLETTA RELAX

In de Barletta serie is ook de Barletta Relax te vinden. Deze stoel is dé ultieme relaxstoel tijdens de vakantie of voor in de tuin. De Barletta Relax werd door Travellife voorheen de Rimini genoemd. Doordat de Rimini ook uit Airmesh vervaardigd is, heeft Travellife ervoor gekozen het stiksel in de rugleuning van de Rimini aan te passen aan de Barletta stijl en de stoel op te nemen in de nieuwe Barletta serie. Met de Travellife Barletta Relax komt de kampeerder volledig tot rust.

TRAVELLIFE BARLETTA COMFORT VOETENBANK

De Travellife Barletta Comfort en de Barletta Comfort Plus kunnen worden uitgebreid met de Barletta Comfort voetenbank. Deze voetenbank is gemaakt van dezelfde Airmesh bekleding en is gemakkelijk op de stabilisatiestang van de Travellife Barletta Comfort en de Barletta Comfort Plus te klikken. Op deze manier veranderen de kampeerstoelen in volwaardige relaxstoelen en wordt het zitcomfort nog verder verhoogd.

TRAVELLIFE BARLETTA COMPACT

De Barletta Compact is een geheel nieuwe stoel en kan worden gezien als het kleine zusje van de Travellife Barletta Comfort en de ideale metgezel voor op reis. Of de kampeerder nu gaat kamperen, vissen of een dagje naar het strand of festival gaat, deze Barletta Compact zorgt altijd voor een prettig zitcomfort. De stoel is uitgevoerd in Airmesh. Ook heeft de Barletta Compact het unieke Travellife lichtgewicht aluminium frame. Dit maakt de Barletta Compact, gemakkelijk in te klappen en overal mee naar toe te nemen.

TRAVELLIFE BARLETTA CROSS

De Travellife Monza, zoals wij deze al kennen, zal ook in de Barletta serie worden opgenomen. Dit wordt gedaan omdat de Monza net als het andere meubilair uit deze serie ook uit Airmesh bekleding is vervaardigd. De Travellife Monza zal in de Barletta serie de Travellife Barletta Cross gaan heten. De Travellife Cross is zeer eenvoudig compact op te vouwen door een speciaal harmonica vouwmechanisme en dus ideaal om mee te nemen voor onderweg of op de camping. Doorgaans is de rugleuning van een vouwstoel niet verstelbaar, bij dit model wel, je kunt hem in maar liefst drie verschillende standen zetten!

TRAVELLIFE BARLETTA VISKRUK

De Travellife Bardolino viskruk is ook vervaardigd uit Airmesh materiaal. Niet verassend is dan ook dat deze viskruk ook tot de Barletta serie zal gaan behoren. De Bardolino zal de Travellife Barletta viskruk gaan heten.Hoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden