Truma iNet System

dinsdag 6 augustus 2019
Image title
Leestijd 2 minuten: Ook tijdens het kamperen genieten we graag van comfort en gemak. Daarom komt het iNet System van Truma perfect van pas. Bedien op afstand de klimaatregeling in uw camper of caravan en kom altijd thuis in de perfecte temperatuur. Of sluit het iNet System aan op uw Truma LevelControl en lees gemakkelijk de inhoud van uw gasflessen af. Dankzij dit systeem stuurt u uw Truma apparatuur overal en op elk moment per app aan.

 DELEN | LEES MEER


Op het strand, op het terras of tijdens een mooie wandeltocht: met het Truma iNet System bedient u uw airconditioning- en verwarmingssystemen waar u maar wilt. Dit intelligente besturingssysteem is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier gebruik kunt maken van uw apparatuur.

De iNet box

De Truma iNet Box is de centrale besturingseenheid van uw Truma apparatuur. Deze box vormt samen met de airconditioning, de verwarming en uw smartphone of tablet één netwerk. Bij aanschaf van de Box kunt u gratis gebruikmaken van de Truma App om uw airconditioning- en verwarmingssysteem te besturen. Wanneer de iNet Box besturingscommando’s binnenkrijgt, geeft hij deze door aan de aangesloten apparatuur. Op afstand gaat de besturing per sms, van dichtbij via Bluetooth.

Als u een Combi verwarming en Truma airconditioning combineert, profiteert u van automatische klimaatregeling. U kunt ook twee verschillende Truma airco’s met het Truma iNet System laten werken. De Truma apparatuur kan vanuit wel vier verschillende smartphones worden aangestuurd.

Truma LevelControl

De Truma LevelControl meet snel en exact hoeveel gas er zich in uw gasfles bevindt, zodat u nooit onverwacht door uw gasvoorraad heen bent. Uiteraard kan ook de Truma LevelControl aangesloten worden op het iNet System. Hierdoor ziet u direct de resterende gebruiksduur van de inhoud van de fles op uw smartphone of tablet. Zo kunt u al uw Truma apparatuur bedienen en controleren met één gemakkelijke app.

Image title
In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe het iNet System werkt.


Met het Truma iNet System profiteert u van vele gemakken. Kamperen wordt zo nog eenvoudiger, comfortabeler en veiliger.Hoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden