We blijven de website verbeteren

donderdag 20 september 2018
Leestijd 2 minuten: In de afgelopen periode hebben wij onze dealers gevraagd wat wij kunnen verbeteren aan onze website. Een groot deel van de aangedragen op- en aanmerkingen hebben wij inmiddels verwerkt. Maar, we zijn nog lang niet klaar en achter de schermen zijn we dan ook druk bezig de website verder te optimaliseren. Hieronder een lijst met verbeteringen die u in de aankomende periode van ons kunt verwachten.

 DELEN | LEES MEER


Het verbeteren van de zoekfunctie op de website

Bijna de helft van onze bezoekers start zijn of haar websitebezoek met het uitvoeren van een zoekopdracht. Of het nu gaat om een commerciële of technische benaming. Het door u gezochte product moet gewoon snel en goed vindbaar zijn. Daarom zijn wij met een team van technische en commerciële medewerkers bezig om onze producten op meer zoektermen vindbaar te maken. Natuurlijk blijft de mogelijkheid om producten op artikelnummer te zoeken gewoon bestaan.

Het verrijken van productpagina’s

Onze productpagina’s zullen in de aankomende periode verbeterd worden. Naast het verrijken van de technische specificaties worden productbeschrijvingen uitgebreid en worden er meer productfoto's toegevoegd.

360 productafbeeldingen

Een 360 productafbeelding laat niets aan de verbeelding over. Met onze gloednieuwe fotostudio kunnen producten van alle hoeken gefotografeerd worden. Ook kan er met de fotostudio in een handomdraai een 360 productafbeelding geschoten worden. Hierdoor heeft u een compleet beeld van onze producten in de breedste zin van het woord. Daarnaast kunt u de afbeeldingen via de App op uw iPad, iPhone of Android toestel met het topje van uw vinger laten ronddraaien. 


Aan het laden
Aan het laden